résin polyamide husus

résin polyamide husus

palastik nilon husus mibanda sipat processing alus sarta sipat mékanis alus teuing.

  • ISO40012015 (1)
  • ISO40012015 (2)
  • ISO40012015 (3)
  • ISO40012015 (4)
  • Rohs
  • fda
  • deui

Rincian produk

bubuka produk

Tag produk

ciri produk

Résin poliamida khusus nutupan résin copolyamide, résin poliamida suhu luhur, résin poliamida ranté karbon panjang sareng bahan poliamida sanés, kalayan fitur anu saé sapertos kakuatan tinggi, résistansi ngagem anu saé.Ngaliwatan prosés multi-lapisan ko-Tonjolan, modifikasi / suntik molding jeung métode processing séjén pikeun ngahasilkeun pilem bungkusan dahareun, panyambungna éléktronik, arah jeung produk lianna.Nilon husus loba dipaké dina pilem bungkusan, otomotif, panerapan éléktronik jeung industri lianna.

biaoqian  spésifikasi produk:RV: 2.0-4.0

biaoqianKontrol kualitas:

Aplikasi Indéks kontrol kualitas Unit Nilai-nilai
résin polyamide husus Viskositas rélatif* M1± 0,07
eusi Uap % ≤0.06
Cai Panas Extractable % ≤0.5

Catetan:
*:(25 ℃, 96% H2SO4, m:v=1:100)
M1:Nilai puseur viskositas relatif

Kelas Produk

SA396

SG366

SH110

SH215

aplikasi produk

Kopoliamida
Copolyamide disiapkeun ku polimérisasi kondensasi PA6 sareng PA66 dina rasio anu béda.Cai mibanda sipat processing alus, sipat mékanis alus teuing, sipat panghalang tinggi jeung sipat optik, minuhan sarat manufaktur pilem-kinerja tinggi, monofilaments, plastik rékayasa jeung produk lianna.Sareng seueur dianggo salaku bahan baku bungkusan plastik, monofilamén, komponén éléktronik, suku cadang mobil sareng produk sanésna.

df

Nilon suhu luhur
Nilon suhu luhur boga kaunggulan résistansi panas hébat, résistansi hidrolisis, résistansi korosi kimiawi, fluidity alus teuing jeung stabilitas, nu minuhan sarat bahan luhur produk hilir, mantuan mobil lightweight, ngamajukeun ngembangkeun plastik tinimbang baja.Nilon suhu luhur loba dipaké dina panyambungna éléktronik, mobil, bagian mékanis jeung produk lianna.

asd

Nilon ranté karbon panjang
Kusabab struktur khususna, nilon ranté karbon panjang tiasa nyéépkeun kakurangan anu disababkeun ku ranté karbon pondok, sareng gaduh stabilitas dimensi anu saé, résistansi kimiawi, résistansi korosi, résistansi kacapean anu langkung saé, résistansi suhu rendah, résistansi ngagem tinggi, jsb. Ieu mangrupa bahan idéal pikeun nyieun hoses otomotif, panerapan éléktronik, sarta ogé loba dipaké dina manufaktur bungkusan dahareun plastik, industri mobil jeung industri lianna.

Nilon ranté karbon panjang

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Sinolong utamana kalibet dina R&D, produksi jeung jualan résin polyamide, produk kaasup résin BOPA PA6, résin ko-Tonjolan PA6, résin PA6 spinning-speed tinggi, résin PA6 sutra industri, rékayasa palastik résin PA6, résin ko-PA6, tinggi. résin PPA poliamida suhu sareng séri produk anu sanés.Produk ngagaduhan viskositas anu lega, distribusi beurat molekul stabil, sipat mékanis anu saé sareng kinerja pamrosésan anu saé.Éta téh loba dipaké dina pilem BOPA, nilon pilem ko-Tonjolan, spinning sipil, spinning industri, fishing net, garis fishing tinggi-tungtung, mobil, widang éléktronik jeung listrik.Di antarana, produksi jeung pamasaran skala bahan polyamide-kinerja tinggi pilem-kelas aya dina posisi ngarah kecap.Résin polyamide kelas pilem-kinerja luhur.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami